МІНЛИВІСТЬ КІЛЬКІСНИХ ОЗНАК HIBISCUS SYRIACUS L. В УМОВАХ м. ЗАПОРІЖЖЯ - Приступа, Ірина В.; Клочко, В. О. (Acta Biologica Ukrainica, 2018)
Розглядається важливість розширення асортименту деревних рослин в озелененні. Одним із перспективних видів є гібіск сирійський. На підставі трирічних досліджень дається порівняльна характеристика морофметричних показників та декоративних якостей двох сортів гібіску cv. Hamabo та cv. Red Heart, які використовуються в озелененні м. Запоріжжя. Проведена оцінка морфометричних показників і показників якості насіння двох сортів та їхніх гібридів.