ПРО ОЦІНКИ МІРИ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ БІМАТРИЧНОЇ ГРИ - Козін, І. В.; Зіновєєва, М. І. (Computer Science and Applied Mathematics, 2016)
Розглядається біматричних гра, яка не має точок рівноваги Неша. Запропоновано спосіб визначення міри близькості між біматричною грою без рівноважної точки і біматричною грою з точкою рівноваги. Запропоновано механізм, який по заданій матриці гри дозволяє побудувати найближчу до неї, у сенсі манхеттенської метрики, гру з точкою рівноваги. Знайдено оцінки для міри невизначеності біматричної гри.