ФОРМАЛІЗАЦІЯ ОПИСУ R-ФУНКЦІЙ З ПІДТРИМКОЮ ПАРАЛЕЛЬНИХ ОБЧИСЛЕНЬ - Аль-Атамнех, Б. Г. М. (Computer Science and Applied Mathematics, 2017)
Запропоновано предметно-орієнтовану мову (DSL – domain-specific language), призначену для опису R-функцій з урахуванням можливості їх паралельних обчислень. Ця мова, яка отримала назву RFL, дозволяє описувати математичні моделі геометричних об’єктів довільної форми. Наведені приклади опису з її застосуванням плоских і просторових геометричних об’єктів.