АНАЛІТИЧНЕ РОЗВ’ЯЗАННЯ ПЛОСКИХ ЗАДАЧ ПРО ПЕРЕДАЧУ НАВАНТАЖЕННЯ - Кагадій, Т. С.; Білова, О. В.; Щербина, І. В. (Computer Science and Applied Mathematics, 2017)
Досліджені плоскі задачі про передачу навантаження пружнім стрингером пружній анізотропній на півплощині при різних видах навантаження (рівномірний та нерівномірний розподіл навантаження). Проведені різні асимптотичні оцінки при «малих» та «великих» х. Асимптотичний метод Маневича-Павленка був узагальнений на криволінійні координати.