ЖОРСТКІ ТА МАЙЖЕ ЖОРСТКІ САГАЙДАКИ - Зеленський, O. В.; Дармосюк, В. М. (Computer Science and Applied Mathematics, 2016)
У роботі досліджуються жорсткі та майже жорсткі сагайдаки матриць показників. Знайдено умови того, що сагайдак одержується зі скінченної кількості матриць показників та знайдені всі жорсткі сагайдаки на 4 вершинах.