ПІДВИЩЕННЯ ЗНАЧУЩОСТІ РОБОТИ З КАДРОВИМ РЕСУРСОМ ПІДПРИЄМСТВ МАШИНОБУДУВАННЯ В УМОВАХ КРИЗИ - Гельман, В.М. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2019)
Визначено особливості діяльності вітчизняних підприємств машинобудування в сучасних умовах та виявлено наявність кризових явищ машинобудівної галузі в цілому та певні проблеми в забезпеченні підприємств кадровим ресурсом. Акцентовано увагу на особливостях управління кадровим ресурсом підприємства з урахуванням циклічності компанії, групи, працівника. Важливості набувають питання дослідження трудової поведінки на основі мотиваційної структури працівника на підприємствах, використання сучасних кадрових практик та інновацій. Указані аспекти у сфері управління кадровим ресурсом набувають особливої значущості для підвищення ефективності управлінської праці.