ЗВЕРНЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВОЇ СПІЛЬНОТИ ДО СВІТОВОЇ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ СПІЛЬНОТИ ТА ВСІХ МІЖНАРОДНИХ ІНСТИТУЦІЙ, ЗОКРЕМА ОРГАНІЗАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ НАЦІЙ, ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАХИСТУ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ ВІД ЗНИЩЕННЯ - Андрушків, Б.М.; Череп, А.В.; Головкова, Л.С.; Кирич, Н.Б. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2025)
ЗВЕРНЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВОЇ СПІЛЬНОТИ ДО СВІТОВОЇ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ СПІЛЬНОТИ ТА ВСІХ МІЖНАРОДНИХ ІНСТИТУЦІЙ, ЗОКРЕМА ОРГАНІЗАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ НАЦІЙ, ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАХИСТУ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ ВІД ЗНИЩЕННЯ