ІННОВАЦІЙНА ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ СТРАТЕГІЧНИХ ПРІОРИТЕТІВ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ - Ткаченко, С.М. (Фінансові стратегії інноваційного розвитку економіки, 2023)
У статті розглянута інноваційна імплементація стратегічних пріоритетів управління конкурентоспроможністю у промислові підприємства України. Визначена стратегічна оцінка рівня інноваційного розвитку промислових підприємств на національному рівні методом підвищення рейтингу конкурентоспроможності. З метою інноваційної імплементації управління конкурентоспроможністю промислових підприємств розроблена національна економічна модель стратегічного управління підвищення рейтингу конкурентоспроможністю промислових підприємств. Задля реалізації стратегічних цілей держави обґрунтована і здійснена розробка національної інноваційної економічної моделі управління конкурентоспроможністю промислових підприємств через соціалізацію бізнесу. Розроблена стратегічна соціально-екологічно-інноваційна модель імплементації управління конкурентоспроможністю промислових підприємств.