СТАНДАРТИЗАЦІЯ ІНШОМОВНИХ КВАЛІФІКАЦІЙ У КОНТЕКСТІ БЕЗПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ - Александров, В.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
Стаття розглядає проблему стандартизації та сертифікації освіти, зокрема, у сфері іноземних мов. Фахівці, що працюють у сферах промисловості та бізнесу, повинні володіти такими стандартами мовної кваліфікації, які б визнавалися в усьому світі. Досягти цього можна тільки за умови прозорості процесу навчання і стандартизації освіти.