СЛУХАННЯ ЯК ВИД ДІЯЛЬНОСТІ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА - Гаміна, Т.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розкривається зміст процесу слухання як виду професійної діяльності соціального педагога. Подано рівні слухання, що характеризують типи поведінки та впливають на ефективність сприйняття. Представлені певні методичні прийоми професійного слухання.