ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ В АВСТРАЛІЇ - Слозанська, Г.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розглядаються основні етапи встановлення соціальної роботи як професійної діяльності та особливості підготовки соціальних працівників в Австралії.