ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ЗАСАДИ ПРОФЕСІЙНОГО САМОВИЗНАЧЕННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Міщик, Л.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
Встановлено головні компоненти професійної перспективи студента вишу, визначено рівні розвитку професійного самовизначення,окреслено межі та особливості професійного «Я». У зв’язку із формами професійного самовизначення окреслена специфіка системи підготовки соціальних педагогів.