ТEOPEТИЧНI ЗACAДИ УПPAВЛIННЯ ЯКICТЮ OCВIТИ У ВИЩOМУ ПEДAГOГIЧНOМУ НAВЧAЛЬНOМУ ЗAКЛAДI - Петриченко, Л.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглянуто теоретичні засади управління якістю освіти у вищому педагогічному навчальному закладі. Проаналізовано та уточнено поняття якість. Розглянуто критерії якості вищої освіти. Визначено принципи ефективного управління. Показано сукупність компонентів, що складають сутність теоретико-методологічних засад.