АНАЛІЗ ВПЛИВУ СКЛАДОВИХ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ ВНЗ - Малихіна, Я.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Аналіз впливу складових зовнішнього середовища на управління діяльністю ВНЗ.