ПРОЕКТУВАННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ МОДЕЛІ СОЦІАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА. КЛАСТЕРНИЙ ПІДХІД - Короткова, Л.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Проектування регіональної моделі соціального партнерства. Кластерний підхід.