СКЛАДНОСТІ МОДЕРНІЗАЦІЇ ВИЩОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ В КОНТЕКСТІ БОЛОНСЬКОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ - Сердюк, В.Р.; Гучок, І.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Складності модернізації вищої освіти в Україні в контексті Болонської декларації.