ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ БІНАРНИХ ЦІЛЕЙ МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ УНІВЕРСИТЕТІВ - Білєр, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Теоретичні засади бінарних цілей методики навчання комп’ютерних технічних засобів студентів педагогічних університетів.