ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ СИСТЕМИ ОЦІНЮВАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ В ПЕДАГОГІЧНОМУ ВНЗ - Пономарьова, Г.Ф. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Порівняльний аналіз системи оцінювання різних видів педагогічної практики в педагогічному ВНЗ.