АНАЛІЗ МОЖЛИВОСТЕЙ ЗАСТОСУВАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ТРАДИЦІЙНОМУ ВИВЧЕННІ ФІЗИКИ В ТЕХНІЧНОМУ ВНЗ - Богданова, Т.Л. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглянуті можливості застосування комп’ютерних технологій при вивченні фізики в класичному технічному внз. Виділені переваги і недоліки впровадження інформаційних комп’ютерних технологій. Складена інформаційна модель взаємодії студента і викладача при традиційному та іноваційному навчанні фізиці з використанням новітніх інформаційних технологій.