ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ В УМОВАХ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Біденко, Л.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття присвячена питанням організації самостійної роботи студентів-філологів в умовах застосування інформаційно-комп’ютерних технологій. У ній розглянуто різні підходи до визначення самого поняття «самостійна робота», подано класифікацію та зазначено позитивний вплив інформаційно-комп’ютерних технологій на організацію самостійної роботи студентів-філологів педагогічних ВНЗ, а також представлено методичні рекомендації СРС з дисципліни «Вступ до мовознавства» .