ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ МЕРЕЖІ ЗАКЛАДІВ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ З СІМ’ЯМИ В УКРАЇНІ - Бєлоліпцева, О.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються основні етапи становлення мережі закладів соціально-педагогічної роботи з сім’ями в Україні. Робиться акцент на взаємозв’язку видів допомоги та виконанні своїх основних функцій родиною.