ТРЕНІНГОВІ ТЕХНОЛОГІЇ З ПРАВ ЛЮДИНИ ЯК ЗАСІБ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВОВОЇ КУЛЬТУРИ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Кирилова, К.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті висвітлено деякі аспекти тренінгових технологій у контексті вдосконалення правової культури майбутніх соціальних педагогів на етапі їх навчання у вищій школі.