СТАНОВЛЕННЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ТЕАТРАЛЬНЕ МИСТЕЦТВО» В ЗАПОРІЗЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ: ІСТОРІЯ, ПРАКТИКА ТА ПЕРСПЕКТИВИ - Локарєва, Г.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті представлено історичні віхи становлення спеціальності «Театральне мистецтво» в Запорізькому національному університеті з початку її заснування до сьогодення. Висвітлюються напрацьовані за цей час результати наукової, навчальної, методичної та громадської роботи випускаючої кафедри акторської майстерності та студентів у контексті творчої діяльності та професійних здобутків.