НАЦІОНАЛЬНЕ СПРЯМУВАННЯ ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ В ЛІТНІХ ОЗДОРОВЧИХ ТАБОРАХ - Ткаченко, І.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті розглядаються особливості національного спрямування виховного процесу в літніх оздоровчих таборах. Увага зосереджена на головних структурних елементах національного виховання – мові, становленні українського характеру, формуванні національної самосвідомості та ідеї.