СОБЛИВОСТІ ВПЛИВУ ФАКТОРІВ СОЦІАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА НА ПРОЦЕС СТАТЕВОЇ СОЦІАЛІЗАЦІЇ СТАРШОКЛАСНИКІВ - Байдюк, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2007)
У статті порушуються важливі питання статевої соціалізації дітей старшого підліткового віку: оцінюється рівень статевої культури, особливості міжстатевого спілкування з однолітками, основні джерела отримання інформації про інтимне життя, ставлення старшокласників до статевої освіти.