ЄДИНІ ВИМОГИ ДО ОЦІНЮВАННЯ НАВЧАЛЬНО – ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ – СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Біляєва, І.М.; Біляєва, І.М.; Мацкевич, Ю.Р.; Сібіль, О.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглядається один з можливих варіантів вирішення проблеми оцінки діяльності студентів за кредитно-модульною системою, а саме розробка єдиних вимог до розподілу балів за різними видами робіт.