ШКОЛА МАЙБУТНЬОГО – ШКОЛА РОЗВИТКУ - Рощін, І.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті представлено шляхи створення і основи функціонування школи майбутнього. Це обумовлено реформуванням системи освіти, орієнтованої на європейський освітянський простір із збереженням надбань національної культури.