ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ ІНЖЕНЕРА ЧЕРЕЗ ФОРМИ ПОЗААУДИТОРНОЇ ВИХОВНОЇ РОБОТИ - Кузьменко, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядається питання про формування особистості інженера під час навчання у ВТНЗ. Визначається роль позааудиторної виховної роботи у формуванні майбутнього інженера. Наводяться приклади форм позааудиторної виховної роботи, що мають позитивний плив на досліджуване явище.