ТРУДОВЕ ВИХОВАННЯ ПЕРІОДУ КОЗАЦЬКОЇ ДОБИ (ДРУГА ПОЛ. ХVII-ХVIIІ СТ. ): ІСТОРИКО-ПЕДАГОГІЧНИЙ АСПЕКТ - Мартиненко, С.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Трудове виховання періоду козацької доби (друга пол. ХVII-ХVIIІ ст. ): історико-педагогічний аспект.