ВІЙНА – НАУКА: МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ВИМІР. КРУГЛИЙ СТІЛ «СУЧАСНА РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА: МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ДИСКУРС» ЗАПОРІЖЖЯ: ЗНУ, 11 ТРАВНЯ 2022 Р. - Павленко, Ірина (Мова. Література. Фольклор, 2023)
ВІЙНА – НАУКА: МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ВИМІР. КРУГЛИЙ СТІЛ «СУЧАСНА РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА: МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ДИСКУРС» ЗАПОРІЖЖЯ: ЗНУ, 11 ТРАВНЯ 2022 Р.