СЛОВОТВІРНА СТРУКТУРА ІМЕННИКІВ PLURALIA TANTUM У СТАРОУКРАЇНСЬКІЙ МОВІ ХІV–ХVІІ ст. - Білоусенко, П. І.; Бойко, Л. П. (Мова. Література. Фольклор, 2019)
У статті здійснено опис словотвірних і лексико-словотвірних типів іменників pluralia tantum з урахуванням попередніх етапів функціювання української мови. Описано структури з відповідними суфіксами та конфіксами, з’ясовано похідні основи дериватів із цими формантами та їх семантику.