ЖАНРОВИЙ СИНТЕЗ У ТВОРАХ УКРАЇНСЬКОЇ ТА РОСІЙСЬКОЇ ЛІТЕРАТУР - Шевченко, В.Ф. (Мова. Література. Фольклор, 2016)
Стаття присвячена розкриттю жанрового синтезу як п’ятого ступеня поділу – рід, вид, жанр, жанровий різновид, жанровий синтез – і його типів як специфічних сукупностей, що моделюють художні якості творів, об’єднують їхні структури в системи.