ЖАНРОВІ ОСОБЛИВОСТІ РОМАНУ Л. КОНОНОВИЧА «ТЕМА ДЛЯ МЕДИТАЦІЇ» - Ніколаєнко, В.М.; Зуєнко, Я.М. (Мова. Література. Фольклор, 2016)
У статті порушено проблему дослідження жанрової специфіки роману Л. Кононовича “Тема для медитації”. Розглянуто особливості реалізації авторських новацій у контексті жанру постмодерного роману. Досліджено особливості інтерпретації автором основних ознак постмодерного тексту: синкретизму різних філософських систем, функційних стилів, монтажу, фрагментарності, нелінійного письма та ін.