ФОНОСТИЛІСТИЧНЕ ВАРІЮВАННЯ У ТЕКСТАХ ЗМІ - Фрумкіна, А. Л. (Мова. Література. Фольклор, 2018)
Статтю присвячено проблемі вивчення варіативності звучного мовлення в сучасному федеративно-німецькому теледискурсі в умовах фоностилістичного варіювання на матеріалі підготовленого читання та підготовленого говоріння дикторів та модераторів суспільно-правового телебачення Німеччини (канали ARD, ZDF, DW-tv), а також наведено авторську фоностилістичну класифікацію рівнів на основі кодифікованої норми з огляду на неоднозначність правил функціонування глоттального приступу.