КОНЦЕПТИ WASSER І AGUA У НІМЕЦЬКІЙ ТА ІСПАНСЬКІЙ МОВНИХ КАРТИНАХ СВІТУ - Клименко, A. І.; Мамедова, А. І. (Мова. Література. Фольклор, 2017)
У статті на матеріалі народних прислів’їв та приказок подається порівняльний аналіз концептів WASSER і AGUA у німецькій та іспанській мовних картинах світу. Цей концепт розглянуто як самостійний концепт та як частина мегаконцепту ПРИРОДА. Ці концепти відображають культурно-національну специфіку німецької та іспанської мов.