ЛЕКСИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ СФЕРИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У СУЧАСНІЙ АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ - Сидор, А.Р. (Мова. Література. Фольклор, 2016)
Мова комп'ютерної техніки є одним з найбільш швидкопоповнюваних шарів спеціальної лексики. Навчання ІТ-термінології полегшує ідентифікацію семантичних ознак, які формують основу для виникнення нових технічних пристроїв і явищ. Актуальність цього дослідження також продиктована недостатньою кількістю досліджень, що розглядають англійську IT-термінологію на сучасному етапі її розвитку. У статті зроблена спроба проаналізувати лексичні особливості ІТ-термінології в сучасній англійській мові.