РЕЦЕНЗІЯ на монографію кандидата філологічних наук, доцента кафедри української мови Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Кушлик Оксани Павлівни «СЛОВОТВІРНА ПАРАДИГМАТИКА ПОХІДНИХ ДІЄСЛІВ В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ» (Дрогобич : - Білоусенко, П.І. (Мова. Література. Фольклор, 2016)
Рецензія на монографію кандидата філологічних наук, доцента кафедри української мови Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Кушлик Оксани Павлівни «СЛОВОТВІРНА ПАРАДИГМАТИКА ПОХІДНИХ ДІЄСЛІВ В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ» (Дрогобич : Коло, 2015. — 384 с.)