Дослідження впливу перфекціонізму на вибір кар'єрних орієнтацій працівниками організацій - Сняданко, І.І.; Матковська, А.В. (Журнал сучасної психології, 2019)
У статті представлено результати дослідження впливу перфекціонізму на вибір кар'єрних орієнтацій працівниками організації. Описано методологію дослідження. Здійснено аналіз: результатів дослідження рівня перфекціонізму працівників організації та кар'єрних орієнтацій; впливу рівня розвитку перфекціонізму на вибір працівниками кар'єрних орієнтацій. Результати дослідження впливу перфекціонізму працівників організації на вибір кар'єрних орієнтацій свідчать, що тенденція сприймати оточуючих, як таких, що вимагають досконалості впливає на прагнення у кар'єрі до безпеки і стабільності, щоб майбутні життєві події були передбачувані. Зроблено висновки, що впевненість працівників в оцінці своєї діяльності, просуванні по кар'єрі та прагнення до професійної компетентності забезпечується середнім рівнем розвитку перфекціонізму.