СТАН СУГЛОБОВИХ ХРЯЩІВ ПРИ АРТРОЗІ ТА ПІСЛЯ ВВЕДЕННЯ ТЕСТ-ЗРАЗКА «ДРАСТОП» - Тіхова, Є. В.; Дворщенко, К. О.; Короткий, О. Г.; Фалалєєва, Т. М.; Берегова, Т. В. (Acta Biologica Ukrainica)
Встановлено, що при артрозі, індукованому введенням монойодацетату натрію в тканинах суглобових хрящів щурів спостерігаються патологічні дегенеративні зміни, характерні для аналогічного захворювання людини. Виявлено, що введення тест-зразка «Драстоп» відновлювало стан тканин хрящів тварин з артрозом.