ФОРМУВАННЯ ЛІНІЙНОЇ ДИСКРЕТНОЇ МАЙЖЕ КОНСЕРВАТИВНОЇ СИСТЕМИ ЗА ДОПОМОГОЮ ВЕКТОРА КЕРУВАННЯ - Святовець, І. Ф. (Computer Science and Applied Mathematics, 2016)
Вивчаються умови побудови дискретної майже консервативної системи за допомогою зворотного зв’язку. Наведено приклад формування такої системи та побудови для неї оптимального регулятора.