МЕТОДИ ПОБУДОВИ ДИСКРЕТНИХ МОДЕЛЕЙ: НЕСТРУКТУРОВАНІ СІТКИ - Чопоров, С. В.; Лісняк, А. О.; Борисовська, Ю. О.; Козлова, О. С.; Снєжкова, Л. С. (Computer Science and Applied Mathematics, 2016)
У статті проведено огляд актуальних підходів і методів автоматичної генерації неструктурованих дискретних моделей геометричних об’єктів. Зокрема, виконано аналіз методів генерації дискретних моделей з використанням трикутних або тетраедричних елементів, а також чотирикутних або шестигранних скінченних елементів.