ВИКОРИСТАННЯ АВТЕНТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ У ФОРМУВАННІ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ ДО ФАХОВОГО ІНШОМОВНОГО ЧИТАННЯ - Пономаренко, Я. С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2018)
Зміст статті полягає в дослідженні проблеми формування готовності майбутніх кваліфікованих робітників до фахового іншомовного читання. Розглянуто науково-теоретичні підходи до означеної проблеми в різних аспектах багатьма видатними вітчизняними вченими. Висвітлено особливості автентичних технічних текстів. Визначено жанри технічної літератури, які забезпечують ефективність підготовки майбутніх кваліфікованих робітників до фахового іншомовного читання в професійно-технічних навчальних закладах.