ІНОЗЕМНА МОВА ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ГЕНДЕРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ УНІВЕРСИТЕТУ - Васильченко, О. І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
Стаття присвячена питанню формування гендерної компетентності студентів університету засобами іноземної мови під час викладання дисципліни «Англійська мова професійно-комунікативної спрямованості». Обґрунтовується необхідність впровадження гендерного компоненту у зміст навчального матеріалу. Розглянуто основні форми та методи формування гендерної компетентності майбутніх спеціалістів.