ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО ОРІЄНТОВАНОЇ АНГЛІЙСЬКОМОВНОЇ ЧИТАЦЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В УЧНІВ ПРОФЕСІЙНИХ ЛІЦЕЇВ ТЕХНІЧНОГО ПРОФІЛЮ - Пономаренко, Я. С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті розглянуто сучасний стан проблеми формування професійно орієнтованої англійськомовної читацької компетентності в учнів професійних ліцеїв технічного профілю. Визначено рівень англійськомовної підготовки учнів. Проаналізовано шляхи вирішення питання, що досліджується, у руслі професійно орієнтованого підходу.