ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНЕ СПІЛКУВАННЯ ЯК ВЗАЄМОДІЯ ВИКЛАДАЧІВ КОЛЕДЖУ - Андрєєв, В. О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2017)
У статті розкрито сутність та значущість понять «спілкування», «професійно-педагогічне спілкування». Показано механізм функціонування професійно-педагогічного спілкування викладачів коледжу. Розкриті етапи та ознаки професійно-педагогічного спілкування. Розглянуто стратегію та тактику взаємодії викладачів коледжу.