ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИВЧЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ТУРИЗМОЗНАВСТВА У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Безкоровайна, Л. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2016)
У статті здійснений аналіз проблеми та основних тлумачень щодо професійної підготовки майбутніх фахівців з туризмознавства в педагогічній теорії та практиці. Обґрунтовано актуальність дослідження, зʼясовано особливості та історія формування тлумачень фундаментальних понять з обраної теми. Класифіковано у групи, схарактеризовано та обґрунтовано базові поняття дослідження професійної підготовки майбутніх фахівців з туризмознавства. Сформульовано певні висновки, запропоновано рекомендації та висловлено перспективи подальших досліджень.