ПОГЛЯД СТУДЕНТОК ПЕДВУЗУ НА МІСЦЕ ЖІНКИ В ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Бабіч, Г.В.; Осадча, К.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2002)
ПОГЛЯД СТУДЕНТОК ПЕДВУЗУ НА МІСЦЕ ЖІНКИ В ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ