ДІАГНОСТИКА РІВНЯ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ УЧНІВ ДО ВИКОНАННЯ РОБІТ ФІЗИЧНОГО ПРАКТИКУМУ - Андрєєв, А.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті пропонується діагностувати рівень підготовленості учнів до виконання роботи фізичного практикуму за допомогою системи завдань (у вигляді запитань або вправ), складених на основі виокремлених смислових елементів навчального матеріалу цієї роботи.