ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ УЧНІВ СТАРШОЇ ПРОФІЛЬНОЇ ШКОЛИ ДО ПРОДОВЖЕННЯ ФІЗИЧНОЇ ОСВІТИ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Мінаєв, Ю.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті йдеться про створення теоретичних і методичних засад одного з напрямків дидактики старшої профільної школи, який пов’язаний з актуальною проблемою підготовки учнів до продовження фізичної освіти.