ТЕХНОЛОГІЇ ПРЕВЕНТИВНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ - Приходько, В. М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2005)
У статті наведено різні технології превентивного виховання учнів, акцентується увага на технології стимулювання до превентивної діяльності майбутніх педагогів. Вказано компоненти превентивної діяльності, які впливають на технології превентивного виховання учнів.